اویسی, یگانه, مستقیم, تکتم, رحمن, علیرضا. (1398). اثر پوشش خوراکی نشاسته همراه با عصاره زنجبیل بر کیفیت میگوی تازه در طول دوره نگهداری. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11(2), 91-105. doi: 10.30495/jfst.2019.543962
یگانه اویسی; تکتم مستقیم; علیرضا رحمن. "اثر پوشش خوراکی نشاسته همراه با عصاره زنجبیل بر کیفیت میگوی تازه در طول دوره نگهداری". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11, 2, 1398, 91-105. doi: 10.30495/jfst.2019.543962
اویسی, یگانه, مستقیم, تکتم, رحمن, علیرضا. (1398). 'اثر پوشش خوراکی نشاسته همراه با عصاره زنجبیل بر کیفیت میگوی تازه در طول دوره نگهداری', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11(2), pp. 91-105. doi: 10.30495/jfst.2019.543962
اویسی, یگانه, مستقیم, تکتم, رحمن, علیرضا. اثر پوشش خوراکی نشاسته همراه با عصاره زنجبیل بر کیفیت میگوی تازه در طول دوره نگهداری. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1398; 11(2): 91-105. doi: 10.30495/jfst.2019.543962


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب