Bashash, M., Bolandi, M., Zamindar, N.. (1391). Phenolic Content of Selected Sumac Fruits from Iran, Extracted With Different Solvents. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2(4), -. doi: 10.22034/jchr.2018.544008
M. Bashash; M. Bolandi; N. Zamindar. "Phenolic Content of Selected Sumac Fruits from Iran, Extracted With Different Solvents". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2, 4, 1391, -. doi: 10.22034/jchr.2018.544008
Bashash, M., Bolandi, M., Zamindar, N.. (1391). 'Phenolic Content of Selected Sumac Fruits from Iran, Extracted With Different Solvents', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2(4), pp. -. doi: 10.22034/jchr.2018.544008
Bashash, M., Bolandi, M., Zamindar, N.. Phenolic Content of Selected Sumac Fruits from Iran, Extracted With Different Solvents. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1391; 2(4): -. doi: 10.22034/jchr.2018.544008


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب