Askary, N., Bolandi, M.. (1392). Assessment of Iron Fortification Influence on Organoleptics and Physico-Chemical Properties of Yogurt. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3(2), -. doi: 10.22034/jchr.2018.544024
N. Askary; M. Bolandi. "Assessment of Iron Fortification Influence on Organoleptics and Physico-Chemical Properties of Yogurt". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3, 2, 1392, -. doi: 10.22034/jchr.2018.544024
Askary, N., Bolandi, M.. (1392). 'Assessment of Iron Fortification Influence on Organoleptics and Physico-Chemical Properties of Yogurt', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3(2), pp. -. doi: 10.22034/jchr.2018.544024
Askary, N., Bolandi, M.. Assessment of Iron Fortification Influence on Organoleptics and Physico-Chemical Properties of Yogurt. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1392; 3(2): -. doi: 10.22034/jchr.2018.544024


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب