رضایی, رسول, چوبکار, نسرین, آقاجانی, عبدالرضا. (1398). ارزیابی تأثیر نشاسته سیب زمینی پیش ژلاتینه شده و آرد نخود بر ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی همبرگر 60 درصد گوشت طی زمان نگهداری. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11(2), 143-151. doi: 10.30495/jfst.2019.544454
رسول رضایی; نسرین چوبکار; عبدالرضا آقاجانی. "ارزیابی تأثیر نشاسته سیب زمینی پیش ژلاتینه شده و آرد نخود بر ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی همبرگر 60 درصد گوشت طی زمان نگهداری". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11, 2, 1398, 143-151. doi: 10.30495/jfst.2019.544454
رضایی, رسول, چوبکار, نسرین, آقاجانی, عبدالرضا. (1398). 'ارزیابی تأثیر نشاسته سیب زمینی پیش ژلاتینه شده و آرد نخود بر ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی همبرگر 60 درصد گوشت طی زمان نگهداری', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11(2), pp. 143-151. doi: 10.30495/jfst.2019.544454
رضایی, رسول, چوبکار, نسرین, آقاجانی, عبدالرضا. ارزیابی تأثیر نشاسته سیب زمینی پیش ژلاتینه شده و آرد نخود بر ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی همبرگر 60 درصد گوشت طی زمان نگهداری. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1398; 11(2): 143-151. doi: 10.30495/jfst.2019.544454


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب