علائی بخش, صدیقه, احمدی, مینا. (1397). بررسی استفاده از قارچ میکوریزا با مقادیر مختلف فسفر بر عملکرد کمی و کیفی سویا (Glycine max L.) در شرایط آب و هوایی منطقه ساری. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 13(1), 43-53.
صدیقه علائی بخش; مینا احمدی. "بررسی استفاده از قارچ میکوریزا با مقادیر مختلف فسفر بر عملکرد کمی و کیفی سویا (Glycine max L.) در شرایط آب و هوایی منطقه ساری". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 13, 1, 1397, 43-53.
علائی بخش, صدیقه, احمدی, مینا. (1397). 'بررسی استفاده از قارچ میکوریزا با مقادیر مختلف فسفر بر عملکرد کمی و کیفی سویا (Glycine max L.) در شرایط آب و هوایی منطقه ساری', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 13(1), pp. 43-53.
علائی بخش, صدیقه, احمدی, مینا. بررسی استفاده از قارچ میکوریزا با مقادیر مختلف فسفر بر عملکرد کمی و کیفی سویا (Glycine max L.) در شرایط آب و هوایی منطقه ساری. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1397; 13(1): 43-53.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب