صالحی, فخرالدین, امین اخلاص, سمیرا, مهربانی, زهرا. (1398). تأثیر ایزوله پروتئین سویا و صمغ دانه مرو بر خصوصیات رئولوژیکی، فیزیکی و حسی کیک اسفنجی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11(3), 27-38. doi: 10.30495/jfst.2019.544965
فخرالدین صالحی; سمیرا امین اخلاص; زهرا مهربانی. "تأثیر ایزوله پروتئین سویا و صمغ دانه مرو بر خصوصیات رئولوژیکی، فیزیکی و حسی کیک اسفنجی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11, 3, 1398, 27-38. doi: 10.30495/jfst.2019.544965
صالحی, فخرالدین, امین اخلاص, سمیرا, مهربانی, زهرا. (1398). 'تأثیر ایزوله پروتئین سویا و صمغ دانه مرو بر خصوصیات رئولوژیکی، فیزیکی و حسی کیک اسفنجی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11(3), pp. 27-38. doi: 10.30495/jfst.2019.544965
صالحی, فخرالدین, امین اخلاص, سمیرا, مهربانی, زهرا. تأثیر ایزوله پروتئین سویا و صمغ دانه مرو بر خصوصیات رئولوژیکی، فیزیکی و حسی کیک اسفنجی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1398; 11(3): 27-38. doi: 10.30495/jfst.2019.544965


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب