فتح الهی آقایی, مهسا, قره خانی, مهدی. (1398). تاثیر افزودن پوسته گندم به عنوان فیبر رژیمی در ترکیب بیسکویت بر پایه آرد برنج و ارزیابی کیفیت آن. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11(3), 59-72. doi: 10.30495/jfst.2019.544968
مهسا فتح الهی آقایی; مهدی قره خانی. "تاثیر افزودن پوسته گندم به عنوان فیبر رژیمی در ترکیب بیسکویت بر پایه آرد برنج و ارزیابی کیفیت آن". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11, 3, 1398, 59-72. doi: 10.30495/jfst.2019.544968
فتح الهی آقایی, مهسا, قره خانی, مهدی. (1398). 'تاثیر افزودن پوسته گندم به عنوان فیبر رژیمی در ترکیب بیسکویت بر پایه آرد برنج و ارزیابی کیفیت آن', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11(3), pp. 59-72. doi: 10.30495/jfst.2019.544968
فتح الهی آقایی, مهسا, قره خانی, مهدی. تاثیر افزودن پوسته گندم به عنوان فیبر رژیمی در ترکیب بیسکویت بر پایه آرد برنج و ارزیابی کیفیت آن. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1398; 11(3): 59-72. doi: 10.30495/jfst.2019.544968


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب