اسدزاده, شروین, نظری فر, الناز. (1398). بهینه‌سازی عوامل مؤثر(گلوکز اکسیداز، اسیدآسکوربیک و صمغ گوار) بر خواص رئولوژیکی خمیر حاصل از آرد گندم با بکارگیری روش سطح پاسخ. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11(3), 73-86. doi: 10.30495/jfst.2019.544969
شروین اسدزاده; الناز نظری فر. "بهینه‌سازی عوامل مؤثر(گلوکز اکسیداز، اسیدآسکوربیک و صمغ گوار) بر خواص رئولوژیکی خمیر حاصل از آرد گندم با بکارگیری روش سطح پاسخ". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11, 3, 1398, 73-86. doi: 10.30495/jfst.2019.544969
اسدزاده, شروین, نظری فر, الناز. (1398). 'بهینه‌سازی عوامل مؤثر(گلوکز اکسیداز، اسیدآسکوربیک و صمغ گوار) بر خواص رئولوژیکی خمیر حاصل از آرد گندم با بکارگیری روش سطح پاسخ', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11(3), pp. 73-86. doi: 10.30495/jfst.2019.544969
اسدزاده, شروین, نظری فر, الناز. بهینه‌سازی عوامل مؤثر(گلوکز اکسیداز، اسیدآسکوربیک و صمغ گوار) بر خواص رئولوژیکی خمیر حاصل از آرد گندم با بکارگیری روش سطح پاسخ. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1398; 11(3): 73-86. doi: 10.30495/jfst.2019.544969


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب