مکاری, جلال الدین, رمضان, یوسف. (1398). بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی نوشابه رژیمی تولید شده با قند استویا(Stevia rebaudiana). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11(3), 117-126. doi: 10.30495/jfst.2019.544973
جلال الدین مکاری; یوسف رمضان. "بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی نوشابه رژیمی تولید شده با قند استویا(Stevia rebaudiana)". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11, 3, 1398, 117-126. doi: 10.30495/jfst.2019.544973
مکاری, جلال الدین, رمضان, یوسف. (1398). 'بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی نوشابه رژیمی تولید شده با قند استویا(Stevia rebaudiana)', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11(3), pp. 117-126. doi: 10.30495/jfst.2019.544973
مکاری, جلال الدین, رمضان, یوسف. بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی نوشابه رژیمی تولید شده با قند استویا(Stevia rebaudiana). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1398; 11(3): 117-126. doi: 10.30495/jfst.2019.544973


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب