کارگذار, الهه, مرتضوی, علی, شریفی, اکرم. (1398). بررسی تأثیر عصاره قاصدک بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماست کم‌کالری پروبیوتیک. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11(3), 127-135. doi: 10.30495/jfst.2019.545003
الهه کارگذار; علی مرتضوی; اکرم شریفی. "بررسی تأثیر عصاره قاصدک بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماست کم‌کالری پروبیوتیک". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11, 3, 1398, 127-135. doi: 10.30495/jfst.2019.545003
کارگذار, الهه, مرتضوی, علی, شریفی, اکرم. (1398). 'بررسی تأثیر عصاره قاصدک بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماست کم‌کالری پروبیوتیک', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11(3), pp. 127-135. doi: 10.30495/jfst.2019.545003
کارگذار, الهه, مرتضوی, علی, شریفی, اکرم. بررسی تأثیر عصاره قاصدک بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماست کم‌کالری پروبیوتیک. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1398; 11(3): 127-135. doi: 10.30495/jfst.2019.545003


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب