لولایی, ابوالفضل, سوری, کاظم, جرجانی, سودابه. (1393). اثر کاربرد اوره و اسید بُریک‌، بر غلظت عناصر غذایی برگ، درصد روغن و عملکرد میوه زیتون. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9(34), 44-51.
ابوالفضل لولایی; کاظم سوری; سودابه جرجانی. "اثر کاربرد اوره و اسید بُریک‌، بر غلظت عناصر غذایی برگ، درصد روغن و عملکرد میوه زیتون". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9, 34, 1393, 44-51.
لولایی, ابوالفضل, سوری, کاظم, جرجانی, سودابه. (1393). 'اثر کاربرد اوره و اسید بُریک‌، بر غلظت عناصر غذایی برگ، درصد روغن و عملکرد میوه زیتون', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9(34), pp. 44-51.
لولایی, ابوالفضل, سوری, کاظم, جرجانی, سودابه. اثر کاربرد اوره و اسید بُریک‌، بر غلظت عناصر غذایی برگ، درصد روغن و عملکرد میوه زیتون. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1393; 9(34): 44-51.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب