قاسم نژاد, عظیم, باقری فرد, امین اله. (1393). بررسی خصوصیات کیفی هلوی زعفرانی (Prunus persica (L.) Batch.) مایه‌زنی‌ شده با قارچ همزیست (Piriformospora indica). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9(35), 43-52.
عظیم قاسم نژاد; امین اله باقری فرد. "بررسی خصوصیات کیفی هلوی زعفرانی (Prunus persica (L.) Batch.) مایه‌زنی‌ شده با قارچ همزیست (Piriformospora indica)". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9, 35, 1393, 43-52.
قاسم نژاد, عظیم, باقری فرد, امین اله. (1393). 'بررسی خصوصیات کیفی هلوی زعفرانی (Prunus persica (L.) Batch.) مایه‌زنی‌ شده با قارچ همزیست (Piriformospora indica)', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9(35), pp. 43-52.
قاسم نژاد, عظیم, باقری فرد, امین اله. بررسی خصوصیات کیفی هلوی زعفرانی (Prunus persica (L.) Batch.) مایه‌زنی‌ شده با قارچ همزیست (Piriformospora indica). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1393; 9(35): 43-52.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب