گودرزیان قهفرخی, مریم, درویشی, بابک, قاسمی, الهه. (1394). تاثیر شوری بر فعالیت آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانت و غلظت مالون‌دی‌آلدئید در دو رقم بذر گندم نان. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5(14), 24-34.
مریم گودرزیان قهفرخی; بابک درویشی; الهه قاسمی. "تاثیر شوری بر فعالیت آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانت و غلظت مالون‌دی‌آلدئید در دو رقم بذر گندم نان". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5, 14, 1394, 24-34.
گودرزیان قهفرخی, مریم, درویشی, بابک, قاسمی, الهه. (1394). 'تاثیر شوری بر فعالیت آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانت و غلظت مالون‌دی‌آلدئید در دو رقم بذر گندم نان', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5(14), pp. 24-34.
گودرزیان قهفرخی, مریم, درویشی, بابک, قاسمی, الهه. تاثیر شوری بر فعالیت آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانت و غلظت مالون‌دی‌آلدئید در دو رقم بذر گندم نان. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1394; 5(14): 24-34.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب