قربانلی, مه لقا, رستمی ابوسعیدی, مریم, بخشی خانکی, غلامرضا. (1393). بررسی اثر نفتالن استیک اسید (NAA) وآبسیزیک اسید (ABA) بر کیفیت و کمیت میوه توت فرنگی رقم سلوا (Fragaria ananassa cv. Selva) و رقم پاروس (Fragaria ananassa cv. Paros). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9(ویژه بهار), 30-39.
مه لقا قربانلی; مریم رستمی ابوسعیدی; غلامرضا بخشی خانکی. "بررسی اثر نفتالن استیک اسید (NAA) وآبسیزیک اسید (ABA) بر کیفیت و کمیت میوه توت فرنگی رقم سلوا (Fragaria ananassa cv. Selva) و رقم پاروس (Fragaria ananassa cv. Paros)". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9, ویژه بهار, 1393, 30-39.
قربانلی, مه لقا, رستمی ابوسعیدی, مریم, بخشی خانکی, غلامرضا. (1393). 'بررسی اثر نفتالن استیک اسید (NAA) وآبسیزیک اسید (ABA) بر کیفیت و کمیت میوه توت فرنگی رقم سلوا (Fragaria ananassa cv. Selva) و رقم پاروس (Fragaria ananassa cv. Paros)', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9(ویژه بهار), pp. 30-39.
قربانلی, مه لقا, رستمی ابوسعیدی, مریم, بخشی خانکی, غلامرضا. بررسی اثر نفتالن استیک اسید (NAA) وآبسیزیک اسید (ABA) بر کیفیت و کمیت میوه توت فرنگی رقم سلوا (Fragaria ananassa cv. Selva) و رقم پاروس (Fragaria ananassa cv. Paros). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1393; 9(ویژه بهار): 30-39.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب