محمودی, رقیه, ساطعی, آرین, قربانلی, مه لقا. (1393). بررسی اثر تنش شوری بر ویژگی‌های آنتی اکسیدانی در مراحل جوانه‌زنی، دانه رستی و نموی گیاه سویا (Glycine max L. cv DPX). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9(ویژه بهار), 196-204.
رقیه محمودی; آرین ساطعی; مه لقا قربانلی. "بررسی اثر تنش شوری بر ویژگی‌های آنتی اکسیدانی در مراحل جوانه‌زنی، دانه رستی و نموی گیاه سویا (Glycine max L. cv DPX)". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9, ویژه بهار, 1393, 196-204.
محمودی, رقیه, ساطعی, آرین, قربانلی, مه لقا. (1393). 'بررسی اثر تنش شوری بر ویژگی‌های آنتی اکسیدانی در مراحل جوانه‌زنی، دانه رستی و نموی گیاه سویا (Glycine max L. cv DPX)', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9(ویژه بهار), pp. 196-204.
محمودی, رقیه, ساطعی, آرین, قربانلی, مه لقا. بررسی اثر تنش شوری بر ویژگی‌های آنتی اکسیدانی در مراحل جوانه‌زنی، دانه رستی و نموی گیاه سویا (Glycine max L. cv DPX). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1393; 9(ویژه بهار): 196-204.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب