راهداری, پروانه, صادق حسنی, محمد مهدی. (1393). بررسی مقدار رنگدانه‌های کلروفیلی، کاروتنوئیدی،کافئین، تئافلاوین، تئاروبیجین و تانن چای و تأثیر آنها در کیفیت چای خشک در 13 کلون (ژنوتیپ) مورد آزمایش. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9(33), 46-56.
پروانه راهداری; محمد مهدی صادق حسنی. "بررسی مقدار رنگدانه‌های کلروفیلی، کاروتنوئیدی،کافئین، تئافلاوین، تئاروبیجین و تانن چای و تأثیر آنها در کیفیت چای خشک در 13 کلون (ژنوتیپ) مورد آزمایش". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9, 33, 1393, 46-56.
راهداری, پروانه, صادق حسنی, محمد مهدی. (1393). 'بررسی مقدار رنگدانه‌های کلروفیلی، کاروتنوئیدی،کافئین، تئافلاوین، تئاروبیجین و تانن چای و تأثیر آنها در کیفیت چای خشک در 13 کلون (ژنوتیپ) مورد آزمایش', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9(33), pp. 46-56.
راهداری, پروانه, صادق حسنی, محمد مهدی. بررسی مقدار رنگدانه‌های کلروفیلی، کاروتنوئیدی،کافئین، تئافلاوین، تئاروبیجین و تانن چای و تأثیر آنها در کیفیت چای خشک در 13 کلون (ژنوتیپ) مورد آزمایش. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1393; 9(33): 46-56.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب