خاوری نژاد, رمضانعلی, رشیدی, نسترن, نجفی, فرزانه. (1390). اثر غلظت‌های مختلف کلرور نیکل بر محتوای کربوهیدرات‌ها و پروتئین کل در برگ و میزان مالون دی آلدهید در ریشه گیاه لوبیا (Phaseolus vulgaris L.). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6(23), 41-48.
رمضانعلی خاوری نژاد; نسترن رشیدی; فرزانه نجفی. "اثر غلظت‌های مختلف کلرور نیکل بر محتوای کربوهیدرات‌ها و پروتئین کل در برگ و میزان مالون دی آلدهید در ریشه گیاه لوبیا (Phaseolus vulgaris L.)". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6, 23, 1390, 41-48.
خاوری نژاد, رمضانعلی, رشیدی, نسترن, نجفی, فرزانه. (1390). 'اثر غلظت‌های مختلف کلرور نیکل بر محتوای کربوهیدرات‌ها و پروتئین کل در برگ و میزان مالون دی آلدهید در ریشه گیاه لوبیا (Phaseolus vulgaris L.)', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6(23), pp. 41-48.
خاوری نژاد, رمضانعلی, رشیدی, نسترن, نجفی, فرزانه. اثر غلظت‌های مختلف کلرور نیکل بر محتوای کربوهیدرات‌ها و پروتئین کل در برگ و میزان مالون دی آلدهید در ریشه گیاه لوبیا (Phaseolus vulgaris L.). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1390; 6(23): 41-48.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب