یداللهی, پرویز, اصغری پور, محمد رضا, شیخ پور, سجاد, جباری, بهنام, قاسمی, حامد. (1394). اثر سطوح متفاوت نیتروپروساید سدیم و آرسنیک بر عملکرد میوه و برخی ویژگی‌های بیوشیمایی خیار تلخ (Momordica charantia L.). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7(21), 221-234.
پرویز یداللهی; محمد رضا اصغری پور; سجاد شیخ پور; بهنام جباری; حامد قاسمی. "اثر سطوح متفاوت نیتروپروساید سدیم و آرسنیک بر عملکرد میوه و برخی ویژگی‌های بیوشیمایی خیار تلخ (Momordica charantia L.)". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7, 21, 1394, 221-234.
یداللهی, پرویز, اصغری پور, محمد رضا, شیخ پور, سجاد, جباری, بهنام, قاسمی, حامد. (1394). 'اثر سطوح متفاوت نیتروپروساید سدیم و آرسنیک بر عملکرد میوه و برخی ویژگی‌های بیوشیمایی خیار تلخ (Momordica charantia L.)', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7(21), pp. 221-234.
یداللهی, پرویز, اصغری پور, محمد رضا, شیخ پور, سجاد, جباری, بهنام, قاسمی, حامد. اثر سطوح متفاوت نیتروپروساید سدیم و آرسنیک بر عملکرد میوه و برخی ویژگی‌های بیوشیمایی خیار تلخ (Momordica charantia L.). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1394; 7(21): 221-234.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب