تازیکه لمسکی, الهام, مهدوی میقان, جواد. (1395). مطالعه اثر روش‌های مختلف انجماد و خشک کردن بر کمیت و کیفیت مواد موثره اسانس و تعیین مقدار اسیدکافئیک در عصاره گیاه دارویی Rosmarinus officinalis L.. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4(1), 69-82.
الهام تازیکه لمسکی; جواد مهدوی میقان. "مطالعه اثر روش‌های مختلف انجماد و خشک کردن بر کمیت و کیفیت مواد موثره اسانس و تعیین مقدار اسیدکافئیک در عصاره گیاه دارویی Rosmarinus officinalis L.". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4, 1, 1395, 69-82.
تازیکه لمسکی, الهام, مهدوی میقان, جواد. (1395). 'مطالعه اثر روش‌های مختلف انجماد و خشک کردن بر کمیت و کیفیت مواد موثره اسانس و تعیین مقدار اسیدکافئیک در عصاره گیاه دارویی Rosmarinus officinalis L.', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4(1), pp. 69-82.
تازیکه لمسکی, الهام, مهدوی میقان, جواد. مطالعه اثر روش‌های مختلف انجماد و خشک کردن بر کمیت و کیفیت مواد موثره اسانس و تعیین مقدار اسیدکافئیک در عصاره گیاه دارویی Rosmarinus officinalis L.. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1395; 4(1): 69-82.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب