غفاری زاده, آذین, سیدنژاد, سید منصور, گیلانی, عبدالعلی. (1395). اثر افشانه برگی عصاره آبی جلبک قهوه‌ای (Nizamuddinia zanardinii) در سطوح مختلف نیتروژن بر برخی صفات فیزیولوژیکی، بیوشیمیایی و عملکرد گندم. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11(41), 13-25.
آذین غفاری زاده; سید منصور سیدنژاد; عبدالعلی گیلانی. "اثر افشانه برگی عصاره آبی جلبک قهوه‌ای (Nizamuddinia zanardinii) در سطوح مختلف نیتروژن بر برخی صفات فیزیولوژیکی، بیوشیمیایی و عملکرد گندم". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11, 41, 1395, 13-25.
غفاری زاده, آذین, سیدنژاد, سید منصور, گیلانی, عبدالعلی. (1395). 'اثر افشانه برگی عصاره آبی جلبک قهوه‌ای (Nizamuddinia zanardinii) در سطوح مختلف نیتروژن بر برخی صفات فیزیولوژیکی، بیوشیمیایی و عملکرد گندم', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11(41), pp. 13-25.
غفاری زاده, آذین, سیدنژاد, سید منصور, گیلانی, عبدالعلی. اثر افشانه برگی عصاره آبی جلبک قهوه‌ای (Nizamuddinia zanardinii) در سطوح مختلف نیتروژن بر برخی صفات فیزیولوژیکی، بیوشیمیایی و عملکرد گندم. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1395; 11(41): 13-25.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب