نجفیان, محمود. (1392). مقایسه میزان افلاتوکسین در ارقام مختلف برنج های تولید داخل و وارداتی در فصول مختلف سال و تأثیر نحوه پخت بر مقدار سم. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6(شماره 4 (پیاپی 17)), 328-336.
محمود نجفیان. "مقایسه میزان افلاتوکسین در ارقام مختلف برنج های تولید داخل و وارداتی در فصول مختلف سال و تأثیر نحوه پخت بر مقدار سم". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6, شماره 4 (پیاپی 17), 1392, 328-336.
نجفیان, محمود. (1392). 'مقایسه میزان افلاتوکسین در ارقام مختلف برنج های تولید داخل و وارداتی در فصول مختلف سال و تأثیر نحوه پخت بر مقدار سم', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6(شماره 4 (پیاپی 17)), pp. 328-336.
نجفیان, محمود. مقایسه میزان افلاتوکسین در ارقام مختلف برنج های تولید داخل و وارداتی در فصول مختلف سال و تأثیر نحوه پخت بر مقدار سم. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1392; 6(شماره 4 (پیاپی 17)): 328-336.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب