Hajmohamadi, Azam, Keramat, Javad, Hojjatoleslamy, Mohammad, Molavi, Hooman. (1392). Effect of tragacanth gum on texture and staling of commercial sponge cake. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4(1), 39-42.
Azam Hajmohamadi; Javad Keramat; Mohammad Hojjatoleslamy; Hooman Molavi. "Effect of tragacanth gum on texture and staling of commercial sponge cake". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4, 1, 1392, 39-42.
Hajmohamadi, Azam, Keramat, Javad, Hojjatoleslamy, Mohammad, Molavi, Hooman. (1392). 'Effect of tragacanth gum on texture and staling of commercial sponge cake', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4(1), pp. 39-42.
Hajmohamadi, Azam, Keramat, Javad, Hojjatoleslamy, Mohammad, Molavi, Hooman. Effect of tragacanth gum on texture and staling of commercial sponge cake. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1392; 4(1): 39-42.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب