Ataei, Fariba, Keramat, Javad, Hojjatoleslami, Mohammad, Mirlohi, Maryam. (1391). Oleuropein content in olive leaves extract of sponge cake. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3(4), 257-262.
Fariba Ataei; Javad Keramat; Mohammad Hojjatoleslami; Maryam Mirlohi. "Oleuropein content in olive leaves extract of sponge cake". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3, 4, 1391, 257-262.
Ataei, Fariba, Keramat, Javad, Hojjatoleslami, Mohammad, Mirlohi, Maryam. (1391). 'Oleuropein content in olive leaves extract of sponge cake', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3(4), pp. 257-262.
Ataei, Fariba, Keramat, Javad, Hojjatoleslami, Mohammad, Mirlohi, Maryam. Oleuropein content in olive leaves extract of sponge cake. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1391; 3(4): 257-262.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب