. (1392). Evaluation of Casein and Inulin Effects on Droplet Size and pH of Nano-emulsion, Morphology and Structure of Microcapsules of Fish Oil. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2(4), 485-490.
. "Evaluation of Casein and Inulin Effects on Droplet Size and pH of Nano-emulsion, Morphology and Structure of Microcapsules of Fish Oil". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2, 4, 1392, 485-490.
. (1392). 'Evaluation of Casein and Inulin Effects on Droplet Size and pH of Nano-emulsion, Morphology and Structure of Microcapsules of Fish Oil', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2(4), pp. 485-490.
. Evaluation of Casein and Inulin Effects on Droplet Size and pH of Nano-emulsion, Morphology and Structure of Microcapsules of Fish Oil. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1392; 2(4): 485-490.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب