Sadat Noorizadeh, Neda, Hojatoleslami, Mohammad, Keramat, Javad. (1392). Total phenolic contents in sponge cake with different concentrations of the leaves of lemon balm. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4(4), 184-188.
Neda Sadat Noorizadeh; Mohammad Hojatoleslami; Javad Keramat. "Total phenolic contents in sponge cake with different concentrations of the leaves of lemon balm". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4, 4, 1392, 184-188.
Sadat Noorizadeh, Neda, Hojatoleslami, Mohammad, Keramat, Javad. (1392). 'Total phenolic contents in sponge cake with different concentrations of the leaves of lemon balm', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4(4), pp. 184-188.
Sadat Noorizadeh, Neda, Hojatoleslami, Mohammad, Keramat, Javad. Total phenolic contents in sponge cake with different concentrations of the leaves of lemon balm. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1392; 4(4): 184-188.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب