شرافتی چالشتری, رضا, رفیعیان کوپائی, محمود, شرافتی چالشتری, علی, صالحی, الهام. (1393). بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد باکتریایی اسانس جعفری بر روی تعدادی از باکتری های عامل فساد و بیماری زای غذایی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1(1), 9-15.
رضا شرافتی چالشتری; محمود رفیعیان کوپائی; علی شرافتی چالشتری; الهام صالحی. "بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد باکتریایی اسانس جعفری بر روی تعدادی از باکتری های عامل فساد و بیماری زای غذایی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1, 1, 1393, 9-15.
شرافتی چالشتری, رضا, رفیعیان کوپائی, محمود, شرافتی چالشتری, علی, صالحی, الهام. (1393). 'بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد باکتریایی اسانس جعفری بر روی تعدادی از باکتری های عامل فساد و بیماری زای غذایی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1(1), pp. 9-15.
شرافتی چالشتری, رضا, رفیعیان کوپائی, محمود, شرافتی چالشتری, علی, صالحی, الهام. بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد باکتریایی اسانس جعفری بر روی تعدادی از باکتری های عامل فساد و بیماری زای غذایی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1393; 1(1): 9-15.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب