انصاری, مهسا, سلطانی, مهدی, حسینی, ابراهیم, کمالی, ابوالقاسم. (1393). مطالعه اثر اسانس مرزه خوزستانی (Satureja khuzestanica) برممانعت از رشد باکتری لاکتوکوکوس گارویه در گوشت قزل آلای رنگین کمان در دمای یخچال. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1(3), 33-39.
مهسا انصاری; مهدی سلطانی; ابراهیم حسینی; ابوالقاسم کمالی. "مطالعه اثر اسانس مرزه خوزستانی (Satureja khuzestanica) برممانعت از رشد باکتری لاکتوکوکوس گارویه در گوشت قزل آلای رنگین کمان در دمای یخچال". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1, 3, 1393, 33-39.
انصاری, مهسا, سلطانی, مهدی, حسینی, ابراهیم, کمالی, ابوالقاسم. (1393). 'مطالعه اثر اسانس مرزه خوزستانی (Satureja khuzestanica) برممانعت از رشد باکتری لاکتوکوکوس گارویه در گوشت قزل آلای رنگین کمان در دمای یخچال', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1(3), pp. 33-39.
انصاری, مهسا, سلطانی, مهدی, حسینی, ابراهیم, کمالی, ابوالقاسم. مطالعه اثر اسانس مرزه خوزستانی (Satureja khuzestanica) برممانعت از رشد باکتری لاکتوکوکوس گارویه در گوشت قزل آلای رنگین کمان در دمای یخچال. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1393; 1(3): 33-39.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب