| تعداد نشریات | 418 |
| تعداد شمارهها | 10,013 |
| تعداد مقالات | 83,708 |
| تعداد مشاهده مقاله | 79,629,420 |
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 56,301,212 |
بررسی آگاهی و نگرش کارکنان بهداشتی مراکز بهداشتی درمانی کاشان درباره بهداشت و ایمنی مواد غذایی | ||
| فصلنامه نسیم تندرستی | ||
| مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 08 مرداد 1394 | ||
| نوع مقاله: مقاله پژوهشی اصیل | ||
| نویسندگان | ||
| مریم احمدآبادی آرانی* 1؛ طیبه سادات جدی آرانی2؛ محمد صباحی بیدگلی3؛ حمیدرضا گیلاسی3؛ غلامرضا جاهد خانیکی4 | ||
| 1کارشناس غذا و دارو آزمایشگاه غذا و دارو کاشان | ||
| 2کارشناس گروه بهداشت عمومی دانشگاه علوم پزشکی کاشان | ||
| 3مربی گروه بهداشت عمومی دانشگاه علوم پزشکی کاشان | ||
| 4استاد گروه بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی تهران | ||
| چکیده | ||
| یکی از اصول مهم در پیشگیری انسان از ابتلا به بیماریها رعایت ایمنی مواد غذایی در زنجیره تولید است. این تحقیق با هدف بررسی آگاهی و نگرش کارکنان بهداشتی مراکز بهداشتی- درمانی دانشگاه علوم پزشکی کاشان در زمینه بهداشت و ایمنی مواد غذایی میباشد. این پژوهش یک مطالعه توصیفی مقطعی بین 168 کارکنان مراکز بهداشتی درمانی دانشگاه علوم پزشکی کاشان میباشد. پرسشنامهای خودساخته در سه حیطه اطلاعات فردی، آگاهی و نگرش تهیه و بین افراد که با نمونه گیری طبقه ای- سهمیه ای و تصادفی به روش تخصیص مناسب ، تعیین گردیده ، توزیع شد. برای مقایسه میانگین نمرات در گروههای مختلف از آزمون آنالیز واریانس یک طرفه ، تعقیبی شفه، تست مجذور کای و تی مستقل در نرم افزار SPSS16 استفاده شد. بیش از 80 % کارکنان دانش و بالای 50% نگرش خوبی در زمینه ایمنی مواد غذایی داشتند. بین آگاهی باجنس،سن و سابقه کاری تفاوت معنیداری وجود داشت.( 05/0>P ) اما بین آگاهی و رشته تحصیلی رابطه معنی داری نبود (05/0 P) ولی بین نگرش و سن رابطه معنی داری از لحاظ آماری نبود(05/0 | ||
| کلیدواژهها | ||
| آگاهی؛ نگرش؛ کارکنان بهداشتی؛ بهداشت و ایمنی مواد غذایی | ||
|
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,750 |
||