قجقی, فریبرز, حسینی شکرابی, سید پژمان, محمدی, آتوسا. (1394). اثر ضدباکتریایی و آنتی اکسیدانی اسید اسکوربیک بر فیله ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) نگهداری شده در یخچال. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2(1), 13-25.
فریبرز قجقی; سید پژمان حسینی شکرابی; آتوسا محمدی. "اثر ضدباکتریایی و آنتی اکسیدانی اسید اسکوربیک بر فیله ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) نگهداری شده در یخچال". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2, 1, 1394, 13-25.
قجقی, فریبرز, حسینی شکرابی, سید پژمان, محمدی, آتوسا. (1394). 'اثر ضدباکتریایی و آنتی اکسیدانی اسید اسکوربیک بر فیله ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) نگهداری شده در یخچال', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2(1), pp. 13-25.
قجقی, فریبرز, حسینی شکرابی, سید پژمان, محمدی, آتوسا. اثر ضدباکتریایی و آنتی اکسیدانی اسید اسکوربیک بر فیله ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) نگهداری شده در یخچال. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1394; 2(1): 13-25.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب