حسینی, سید عماد, اردستانی, فاطمه. (1395). ارزیابی اثر پروتئاز قلیایی باسیلوس لیکنی فورمیس بر ویژگی های کیفی، رئولوژیکی و حسی ماکارونی غنی شده با سویا. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9(شماره 2 (پیاپی 27)), 121-132.
سید عماد حسینی; فاطمه اردستانی. "ارزیابی اثر پروتئاز قلیایی باسیلوس لیکنی فورمیس بر ویژگی های کیفی، رئولوژیکی و حسی ماکارونی غنی شده با سویا". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9, شماره 2 (پیاپی 27), 1395, 121-132.
حسینی, سید عماد, اردستانی, فاطمه. (1395). 'ارزیابی اثر پروتئاز قلیایی باسیلوس لیکنی فورمیس بر ویژگی های کیفی، رئولوژیکی و حسی ماکارونی غنی شده با سویا', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9(شماره 2 (پیاپی 27)), pp. 121-132.
حسینی, سید عماد, اردستانی, فاطمه. ارزیابی اثر پروتئاز قلیایی باسیلوس لیکنی فورمیس بر ویژگی های کیفی، رئولوژیکی و حسی ماکارونی غنی شده با سویا. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1395; 9(شماره 2 (پیاپی 27)): 121-132.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب