قاسمی, ژیلا, مهستی, پیمان, نوری سعیدلو, سکینه. (1394). بررسی اثرات ضدمیکروبی عصاره رزماری در ترکیب با نایسین بر باکتری استافیلوکوکوس‌اورئوس در گوشت چرخ کرده گاو در طول نگهداری در یخچال. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2(3), 37-49.
ژیلا قاسمی; پیمان مهستی; سکینه نوری سعیدلو. "بررسی اثرات ضدمیکروبی عصاره رزماری در ترکیب با نایسین بر باکتری استافیلوکوکوس‌اورئوس در گوشت چرخ کرده گاو در طول نگهداری در یخچال". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2, 3, 1394, 37-49.
قاسمی, ژیلا, مهستی, پیمان, نوری سعیدلو, سکینه. (1394). 'بررسی اثرات ضدمیکروبی عصاره رزماری در ترکیب با نایسین بر باکتری استافیلوکوکوس‌اورئوس در گوشت چرخ کرده گاو در طول نگهداری در یخچال', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2(3), pp. 37-49.
قاسمی, ژیلا, مهستی, پیمان, نوری سعیدلو, سکینه. بررسی اثرات ضدمیکروبی عصاره رزماری در ترکیب با نایسین بر باکتری استافیلوکوکوس‌اورئوس در گوشت چرخ کرده گاو در طول نگهداری در یخچال. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1394; 2(3): 37-49.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب