سروریان, ریحانه, رومیانی, لاله, فضل آرا, علی. (1394). طراحی مدل پیشگویی بار میکروبی در فرآورده های گوشتی سوسیس با استفاده از تکنیک امپدانس و انطباق آن با روش مرجع. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2(3), 77-86.
ریحانه سروریان; لاله رومیانی; علی فضل آرا. "طراحی مدل پیشگویی بار میکروبی در فرآورده های گوشتی سوسیس با استفاده از تکنیک امپدانس و انطباق آن با روش مرجع". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2, 3, 1394, 77-86.
سروریان, ریحانه, رومیانی, لاله, فضل آرا, علی. (1394). 'طراحی مدل پیشگویی بار میکروبی در فرآورده های گوشتی سوسیس با استفاده از تکنیک امپدانس و انطباق آن با روش مرجع', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2(3), pp. 77-86.
سروریان, ریحانه, رومیانی, لاله, فضل آرا, علی. طراحی مدل پیشگویی بار میکروبی در فرآورده های گوشتی سوسیس با استفاده از تکنیک امپدانس و انطباق آن با روش مرجع. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1394; 2(3): 77-86.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب