معتمدی, حسین, سیدنژاد, سید منصور, داراب پور, اسماعیل. (1395). بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره‌های اتانلی و متانلی زعفران (Crocus sativus L.) علیه برخی باکتری های بیماریزای غذا زاد. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2(4), 15-27.
حسین معتمدی; سید منصور سیدنژاد; اسماعیل داراب پور. "بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره‌های اتانلی و متانلی زعفران (Crocus sativus L.) علیه برخی باکتری های بیماریزای غذا زاد". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2, 4, 1395, 15-27.
معتمدی, حسین, سیدنژاد, سید منصور, داراب پور, اسماعیل. (1395). 'بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره‌های اتانلی و متانلی زعفران (Crocus sativus L.) علیه برخی باکتری های بیماریزای غذا زاد', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2(4), pp. 15-27.
معتمدی, حسین, سیدنژاد, سید منصور, داراب پور, اسماعیل. بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره‌های اتانلی و متانلی زعفران (Crocus sativus L.) علیه برخی باکتری های بیماریزای غذا زاد. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1395; 2(4): 15-27.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب