عطایی کچویی, مهرداد. (1395). بررسی اثرات ضد میکروبی اسانس گیاهان نعناع فلفلی، پونه کوهی و زیره سیاه بر روی باکتری های جدا شده از مواد غذایی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3(1), 1-10.
مهرداد عطایی کچویی. "بررسی اثرات ضد میکروبی اسانس گیاهان نعناع فلفلی، پونه کوهی و زیره سیاه بر روی باکتری های جدا شده از مواد غذایی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3, 1, 1395, 1-10.
عطایی کچویی, مهرداد. (1395). 'بررسی اثرات ضد میکروبی اسانس گیاهان نعناع فلفلی، پونه کوهی و زیره سیاه بر روی باکتری های جدا شده از مواد غذایی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3(1), pp. 1-10.
عطایی کچویی, مهرداد. بررسی اثرات ضد میکروبی اسانس گیاهان نعناع فلفلی، پونه کوهی و زیره سیاه بر روی باکتری های جدا شده از مواد غذایی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1395; 3(1): 1-10.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب