قاسمی نژاد, آنا, فضل آرا, علی, رحیمی, ابراهیم. (1395). بررسی مدلسازی رشد باکتری اشریشیاکلی در عصاره تجاری گوشت مرغ متأثر از فاکتورهای حرارت و اسیدیته. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3(1), 73-84.
آنا قاسمی نژاد; علی فضل آرا; ابراهیم رحیمی. "بررسی مدلسازی رشد باکتری اشریشیاکلی در عصاره تجاری گوشت مرغ متأثر از فاکتورهای حرارت و اسیدیته". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3, 1, 1395, 73-84.
قاسمی نژاد, آنا, فضل آرا, علی, رحیمی, ابراهیم. (1395). 'بررسی مدلسازی رشد باکتری اشریشیاکلی در عصاره تجاری گوشت مرغ متأثر از فاکتورهای حرارت و اسیدیته', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3(1), pp. 73-84.
قاسمی نژاد, آنا, فضل آرا, علی, رحیمی, ابراهیم. بررسی مدلسازی رشد باکتری اشریشیاکلی در عصاره تجاری گوشت مرغ متأثر از فاکتورهای حرارت و اسیدیته. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1395; 3(1): 73-84.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب