نوری, سید محمد علی, خانزادی, سعید, فضل آرا, علی, نجفزاده ورزی, حسین, عزیززاده, محمد. (1396). بررسی اثر اسید لاکتیک بر شاخص‌های میکروبی و شیمیایی فیله‌ی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) نگه‌داری شده در دمای 4 درجه سانتی گراد. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4(1), 41-51.
سید محمد علی نوری; سعید خانزادی; علی فضل آرا; حسین نجفزاده ورزی; محمد عزیززاده. "بررسی اثر اسید لاکتیک بر شاخص‌های میکروبی و شیمیایی فیله‌ی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) نگه‌داری شده در دمای 4 درجه سانتی گراد". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4, 1, 1396, 41-51.
نوری, سید محمد علی, خانزادی, سعید, فضل آرا, علی, نجفزاده ورزی, حسین, عزیززاده, محمد. (1396). 'بررسی اثر اسید لاکتیک بر شاخص‌های میکروبی و شیمیایی فیله‌ی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) نگه‌داری شده در دمای 4 درجه سانتی گراد', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4(1), pp. 41-51.
نوری, سید محمد علی, خانزادی, سعید, فضل آرا, علی, نجفزاده ورزی, حسین, عزیززاده, محمد. بررسی اثر اسید لاکتیک بر شاخص‌های میکروبی و شیمیایی فیله‌ی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) نگه‌داری شده در دمای 4 درجه سانتی گراد. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1396; 4(1): 41-51.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب