رهنما, الهام, نقوی, نفیسه سادات. (1396). بهینه سازی کیفیت گوشت تخمیری گاو به وسیله باکتری های اسید لاکتیک در تخمیر بسته. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10(شماره 3 (پیاپی 32)), 263-274.
الهام رهنما; نفیسه سادات نقوی. "بهینه سازی کیفیت گوشت تخمیری گاو به وسیله باکتری های اسید لاکتیک در تخمیر بسته". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10, شماره 3 (پیاپی 32), 1396, 263-274.
رهنما, الهام, نقوی, نفیسه سادات. (1396). 'بهینه سازی کیفیت گوشت تخمیری گاو به وسیله باکتری های اسید لاکتیک در تخمیر بسته', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10(شماره 3 (پیاپی 32)), pp. 263-274.
رهنما, الهام, نقوی, نفیسه سادات. بهینه سازی کیفیت گوشت تخمیری گاو به وسیله باکتری های اسید لاکتیک در تخمیر بسته. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1396; 10(شماره 3 (پیاپی 32)): 263-274.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب