نزابی, یونس, جوادی, افشین. (1395). ارزیابی مقایسه‌ای اثرات ضد باکتریائی عصاره متانولی پیاز و برخی از پادزیست ها بر علیه تعدادی از باکتری‌های منتقله از مواد غذائی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3(4), 83-94.
یونس نزابی; افشین جوادی. "ارزیابی مقایسه‌ای اثرات ضد باکتریائی عصاره متانولی پیاز و برخی از پادزیست ها بر علیه تعدادی از باکتری‌های منتقله از مواد غذائی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3, 4, 1395, 83-94.
نزابی, یونس, جوادی, افشین. (1395). 'ارزیابی مقایسه‌ای اثرات ضد باکتریائی عصاره متانولی پیاز و برخی از پادزیست ها بر علیه تعدادی از باکتری‌های منتقله از مواد غذائی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3(4), pp. 83-94.
نزابی, یونس, جوادی, افشین. ارزیابی مقایسه‌ای اثرات ضد باکتریائی عصاره متانولی پیاز و برخی از پادزیست ها بر علیه تعدادی از باکتری‌های منتقله از مواد غذائی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1395; 3(4): 83-94.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب