حسینی, سید ابراهیم, سیفی نوفرستی, ساناز, خانی, محمد رضا. (1396). بررسی امکان جایگزینی نیتریت و اسید اسکوربیک موجود در سوسیس با استفاده از پودر کرفس و آب زرشک تازه طی نگهداری در دمای 4 درجه. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4(1), 85-97.
سید ابراهیم حسینی; ساناز سیفی نوفرستی; محمد رضا خانی. "بررسی امکان جایگزینی نیتریت و اسید اسکوربیک موجود در سوسیس با استفاده از پودر کرفس و آب زرشک تازه طی نگهداری در دمای 4 درجه". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4, 1, 1396, 85-97.
حسینی, سید ابراهیم, سیفی نوفرستی, ساناز, خانی, محمد رضا. (1396). 'بررسی امکان جایگزینی نیتریت و اسید اسکوربیک موجود در سوسیس با استفاده از پودر کرفس و آب زرشک تازه طی نگهداری در دمای 4 درجه', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4(1), pp. 85-97.
حسینی, سید ابراهیم, سیفی نوفرستی, ساناز, خانی, محمد رضا. بررسی امکان جایگزینی نیتریت و اسید اسکوربیک موجود در سوسیس با استفاده از پودر کرفس و آب زرشک تازه طی نگهداری در دمای 4 درجه. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1396; 4(1): 85-97.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب