دهقانی, سعید, غلامی آهنگران, مجید, رحیمی, ابراهیم. (1396). مقایسه میزان آلودگی به اشریشیاکلی در گوشت مرغ پرورش یافته در شرایط بدون آنتی بیوتیک و عادی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4(3), 93-102.
سعید دهقانی; مجید غلامی آهنگران; ابراهیم رحیمی. "مقایسه میزان آلودگی به اشریشیاکلی در گوشت مرغ پرورش یافته در شرایط بدون آنتی بیوتیک و عادی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4, 3, 1396, 93-102.
دهقانی, سعید, غلامی آهنگران, مجید, رحیمی, ابراهیم. (1396). 'مقایسه میزان آلودگی به اشریشیاکلی در گوشت مرغ پرورش یافته در شرایط بدون آنتی بیوتیک و عادی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4(3), pp. 93-102.
دهقانی, سعید, غلامی آهنگران, مجید, رحیمی, ابراهیم. مقایسه میزان آلودگی به اشریشیاکلی در گوشت مرغ پرورش یافته در شرایط بدون آنتی بیوتیک و عادی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1396; 4(3): 93-102.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب