مخیری, کتایون, کوهساری, هادی, سیدالنگی, سیده زهرا. (1396). تعیین ترکیبات شیمیایی و حداقل غلظت ممانعت‌کنندگی و باکتری‌کشی اسانس نعناع دشتی (Mentha spicata) بر باکتری‌های استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کلی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4(4), 9-19.
کتایون مخیری; هادی کوهساری; سیده زهرا سیدالنگی. "تعیین ترکیبات شیمیایی و حداقل غلظت ممانعت‌کنندگی و باکتری‌کشی اسانس نعناع دشتی (Mentha spicata) بر باکتری‌های استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کلی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4, 4, 1396, 9-19.
مخیری, کتایون, کوهساری, هادی, سیدالنگی, سیده زهرا. (1396). 'تعیین ترکیبات شیمیایی و حداقل غلظت ممانعت‌کنندگی و باکتری‌کشی اسانس نعناع دشتی (Mentha spicata) بر باکتری‌های استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کلی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4(4), pp. 9-19.
مخیری, کتایون, کوهساری, هادی, سیدالنگی, سیده زهرا. تعیین ترکیبات شیمیایی و حداقل غلظت ممانعت‌کنندگی و باکتری‌کشی اسانس نعناع دشتی (Mentha spicata) بر باکتری‌های استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کلی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1396; 4(4): 9-19.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب