مقیمی, نجمه. (1396). مطالعه اثر پوشش‌های خوراکی جدایه پروتئینی آب‌پنیرحاوی آنزیم لیزوزیم بر کیفیت میکروبی فیله مرغ نگهداری شده در یخچال.. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4(4), 53-62.
نجمه مقیمی. "مطالعه اثر پوشش‌های خوراکی جدایه پروتئینی آب‌پنیرحاوی آنزیم لیزوزیم بر کیفیت میکروبی فیله مرغ نگهداری شده در یخچال.". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4, 4, 1396, 53-62.
مقیمی, نجمه. (1396). 'مطالعه اثر پوشش‌های خوراکی جدایه پروتئینی آب‌پنیرحاوی آنزیم لیزوزیم بر کیفیت میکروبی فیله مرغ نگهداری شده در یخچال.', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4(4), pp. 53-62.
مقیمی, نجمه. مطالعه اثر پوشش‌های خوراکی جدایه پروتئینی آب‌پنیرحاوی آنزیم لیزوزیم بر کیفیت میکروبی فیله مرغ نگهداری شده در یخچال.. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1396; 4(4): 53-62.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب