. (1396). Evaluation of effect of edible coating base on carboxy methyl cellulose, Pectin and osmotic dehydration on drying of Pumpkin. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6(4), 205-213.
. "Evaluation of effect of edible coating base on carboxy methyl cellulose, Pectin and osmotic dehydration on drying of Pumpkin". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6, 4, 1396, 205-213.
. (1396). 'Evaluation of effect of edible coating base on carboxy methyl cellulose, Pectin and osmotic dehydration on drying of Pumpkin', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6(4), pp. 205-213.
. Evaluation of effect of edible coating base on carboxy methyl cellulose, Pectin and osmotic dehydration on drying of Pumpkin. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1396; 6(4): 205-213.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب