مهرابادیان, گلسا, شهاب لواسانی, علیرضا, موحد, سارا. (1397). تأثیر دماهای متفاوت انکوباسیون و نوع استارتر بر ویژگیهای شیمیایی و ویژگی های حسی ماست همزده تهیه شده از شیر میش. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5(1), 67-81.
گلسا مهرابادیان; علیرضا شهاب لواسانی; سارا موحد. "تأثیر دماهای متفاوت انکوباسیون و نوع استارتر بر ویژگیهای شیمیایی و ویژگی های حسی ماست همزده تهیه شده از شیر میش". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5, 1, 1397, 67-81.
مهرابادیان, گلسا, شهاب لواسانی, علیرضا, موحد, سارا. (1397). 'تأثیر دماهای متفاوت انکوباسیون و نوع استارتر بر ویژگیهای شیمیایی و ویژگی های حسی ماست همزده تهیه شده از شیر میش', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5(1), pp. 67-81.
مهرابادیان, گلسا, شهاب لواسانی, علیرضا, موحد, سارا. تأثیر دماهای متفاوت انکوباسیون و نوع استارتر بر ویژگیهای شیمیایی و ویژگی های حسی ماست همزده تهیه شده از شیر میش. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1397; 5(1): 67-81.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب