حیدری, عزیزه, رضازاد باری, محمود, امیری, صابر. (1397). تولید نوشیدنی فراسودمند تخمیری کامبوجا با استفاده از چای سفید و قند مایع خرما حاوی سرکه‏ سیب و زنجبیل. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5(1), 27-38.
عزیزه حیدری; محمود رضازاد باری; صابر امیری. "تولید نوشیدنی فراسودمند تخمیری کامبوجا با استفاده از چای سفید و قند مایع خرما حاوی سرکه‏ سیب و زنجبیل". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5, 1, 1397, 27-38.
حیدری, عزیزه, رضازاد باری, محمود, امیری, صابر. (1397). 'تولید نوشیدنی فراسودمند تخمیری کامبوجا با استفاده از چای سفید و قند مایع خرما حاوی سرکه‏ سیب و زنجبیل', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5(1), pp. 27-38.
حیدری, عزیزه, رضازاد باری, محمود, امیری, صابر. تولید نوشیدنی فراسودمند تخمیری کامبوجا با استفاده از چای سفید و قند مایع خرما حاوی سرکه‏ سیب و زنجبیل. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1397; 5(1): 27-38.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب