بریموندی, طاهره, فدائی نوغانی, وجیهه. (1397). بررسی اثر pH و غلظت های مختلف آبمیوه‌توت‌فرنگی بر قابلیت زنده‌مانی لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس پلانتاروم. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5(2), 19-34.
طاهره بریموندی; وجیهه فدائی نوغانی. "بررسی اثر pH و غلظت های مختلف آبمیوه‌توت‌فرنگی بر قابلیت زنده‌مانی لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس پلانتاروم". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5, 2, 1397, 19-34.
بریموندی, طاهره, فدائی نوغانی, وجیهه. (1397). 'بررسی اثر pH و غلظت های مختلف آبمیوه‌توت‌فرنگی بر قابلیت زنده‌مانی لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس پلانتاروم', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5(2), pp. 19-34.
بریموندی, طاهره, فدائی نوغانی, وجیهه. بررسی اثر pH و غلظت های مختلف آبمیوه‌توت‌فرنگی بر قابلیت زنده‌مانی لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس پلانتاروم. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1397; 5(2): 19-34.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب