هاشمی روان, مهناز, کریمی مجد, مهرداد, شهاب لواسانی, علیرضا. (1397). اثر عصاره علف لیمو بر زمان ماندگاری و ویژگی‌های کیفی گوشت گوساله طی نگهداری در دمای 4 درجه سلسیوس. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5(2), 35-51.
مهناز هاشمی روان; مهرداد کریمی مجد; علیرضا شهاب لواسانی. "اثر عصاره علف لیمو بر زمان ماندگاری و ویژگی‌های کیفی گوشت گوساله طی نگهداری در دمای 4 درجه سلسیوس". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5, 2, 1397, 35-51.
هاشمی روان, مهناز, کریمی مجد, مهرداد, شهاب لواسانی, علیرضا. (1397). 'اثر عصاره علف لیمو بر زمان ماندگاری و ویژگی‌های کیفی گوشت گوساله طی نگهداری در دمای 4 درجه سلسیوس', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5(2), pp. 35-51.
هاشمی روان, مهناز, کریمی مجد, مهرداد, شهاب لواسانی, علیرضا. اثر عصاره علف لیمو بر زمان ماندگاری و ویژگی‌های کیفی گوشت گوساله طی نگهداری در دمای 4 درجه سلسیوس. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1397; 5(2): 35-51.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب