اخلاقی, سید هاشم. (1397). ارزیابی فعالیت آنتی‏اکسیدانی عصاره آبی و اتانولی تفاله انگور رقم عسگری با استفاده از اسپکتروسکوپی UV-Vis. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8(25), 57-72.
سید هاشم اخلاقی. "ارزیابی فعالیت آنتی‏اکسیدانی عصاره آبی و اتانولی تفاله انگور رقم عسگری با استفاده از اسپکتروسکوپی UV-Vis". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8, 25, 1397, 57-72.
اخلاقی, سید هاشم. (1397). 'ارزیابی فعالیت آنتی‏اکسیدانی عصاره آبی و اتانولی تفاله انگور رقم عسگری با استفاده از اسپکتروسکوپی UV-Vis', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8(25), pp. 57-72.
اخلاقی, سید هاشم. ارزیابی فعالیت آنتی‏اکسیدانی عصاره آبی و اتانولی تفاله انگور رقم عسگری با استفاده از اسپکتروسکوپی UV-Vis. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1397; 8(25): 57-72.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب