دهقانی اشکذری, ابوالفضل, غلامی آهنگران, مجید, فتحی هفشجانی, عزت اله. (1397). کاربرد عصاره سیر در کاهش اثرات جانبی اووسیت ایمریا تنلا بر شاخص های رشد و بافت مخاطی سکوم در جوجه های گوشتی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11(2), 45-54.
ابوالفضل دهقانی اشکذری; مجید غلامی آهنگران; عزت اله فتحی هفشجانی. "کاربرد عصاره سیر در کاهش اثرات جانبی اووسیت ایمریا تنلا بر شاخص های رشد و بافت مخاطی سکوم در جوجه های گوشتی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11, 2, 1397, 45-54.
دهقانی اشکذری, ابوالفضل, غلامی آهنگران, مجید, فتحی هفشجانی, عزت اله. (1397). 'کاربرد عصاره سیر در کاهش اثرات جانبی اووسیت ایمریا تنلا بر شاخص های رشد و بافت مخاطی سکوم در جوجه های گوشتی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11(2), pp. 45-54.
دهقانی اشکذری, ابوالفضل, غلامی آهنگران, مجید, فتحی هفشجانی, عزت اله. کاربرد عصاره سیر در کاهش اثرات جانبی اووسیت ایمریا تنلا بر شاخص های رشد و بافت مخاطی سکوم در جوجه های گوشتی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1397; 11(2): 45-54.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب