رمضانی, رخساره, فدائی نوغانی, وجیهه, جودکی, حسن. (1397). تأثیر مو‌سیر بر قابلیت‌زنده مانی باکتری‌های پروبیوتیک و برخی خواص فیزیکو‌شیمیایی و پذیرش‌کلی ماست هم‌زده کم‌چرب. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5(4), 37-54.
رخساره رمضانی; وجیهه فدائی نوغانی; حسن جودکی. "تأثیر مو‌سیر بر قابلیت‌زنده مانی باکتری‌های پروبیوتیک و برخی خواص فیزیکو‌شیمیایی و پذیرش‌کلی ماست هم‌زده کم‌چرب". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5, 4, 1397, 37-54.
رمضانی, رخساره, فدائی نوغانی, وجیهه, جودکی, حسن. (1397). 'تأثیر مو‌سیر بر قابلیت‌زنده مانی باکتری‌های پروبیوتیک و برخی خواص فیزیکو‌شیمیایی و پذیرش‌کلی ماست هم‌زده کم‌چرب', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5(4), pp. 37-54.
رمضانی, رخساره, فدائی نوغانی, وجیهه, جودکی, حسن. تأثیر مو‌سیر بر قابلیت‌زنده مانی باکتری‌های پروبیوتیک و برخی خواص فیزیکو‌شیمیایی و پذیرش‌کلی ماست هم‌زده کم‌چرب. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1397; 5(4): 37-54.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب